top of page

Sanitair van leidingwerk tot totaalinrichting van badkamers

PLAATSING VAN SANITAIR

Uw sanitaire installatie plaatsen? Een koud kunstje voor Muermans, vergezeld van meer dan 50 jaar ervaring, een getraind en enthousiast team en kwaliteitsmaterialen. Wij zijn uw specialist in sanitair in heel Limburg, in nieuwbouw en renovatie, bij particulieren en professionals, voor grote en kleine werken. Denk maar aan een volledige sanitaire installatie, de totaalinrichting van uw badkamer, maar ook de plaatsing van drink- en regenwaterinstallaties, warmwaterproductie, (hang)wc’s, waterafvoer en binnenhuisriolering en waterverzachters.

sanitair
Meer weten?

INSTALLATIE VAN SANITAIR

Op zoek naar een lavabo, wc, waterverzachter of andere sanitaire installaties? Ook dan loont het de moeite om Muermans aan te spreken, de specialist in verkoop van sanitair. Wij luisteren ook naar uw wensen en verwachtingen en kunnen hierop inspelen om tot de beste oplossing te komen.

TOTAALINRICHTING VAN UW BADKAMER

Als u eraan denkt om met Muermans in zee te gaan voor de volledige installatie van uw nieuwe badkamer, dan stellen wij voor u een complete, transparante offerte op maat op waarin ook alle opties meegerekend worden in de totale offerteprijs. Zo staat u achteraf niet voor onverwachte meerkosten, enkel aangename verrassingen dat naadloos past bij uw verwachtingen en mogelijkheden. We zetten in op materialen die uw comfort zoveel mogelijk verhogen en voldoen aan de meest recente normen in energiezuinigheid en veiligheid. Natuurlijk kunt u ook op ons rekenen voor de plaatsing van uw sanitaire installatie.

KWALITEIT EN SERVICE IN SANITAIR

De plaatsing van uw sanitair wordt verzorgd door zelfwerkend zaakvoerder Koen Muermans, samen met vakkundige en ervaren monteurs. Wij zijn steeds up-to-date met de meest recente technieken en technologie in sanitair om u steeds de beste service te bieden. Die eindigt niet bij de plaatsing van uw sanitair. Ook met onze na-service, herstel- en onderhoudsdienst staan we voor u paraat.

EEN OFFERTE VOOR EEN TOTAALINRICHTING VAN UW BADKAMER OF EEN SANITAIRE INSTALLATIE? AARZEL NIET CONTACT MET ONS OP TE NEMEN!

bottom of page