top of page

Installatie van airconditioning

 

Verkoeling op maat

 

WIJ INSTALLEREN AIRCO BIJ PARTICULIER EN INDUSTRIE

Airco nodig? Als erkend installateur is Muermans de uitgelezen partner in gepersonaliseerde airco-oplossingen voor particuliere en industriële klanten, met tal van mogelijkheden in uitvoeringen, formaten en soorten. Hierbij kiezen we resoluut voor kwaliteit en volgen we de laatste technologische evoluties continu op om keer op keer een sterk staaltje vakmanschap op te leveren. Naast het plaatsen van airconditioning kunt u op onze expertise rekenen voor een onderhoud of herstelling aan uw aircosysteem.

airco in huis

ENERGIEZUINIG KOELEN IN ÉÉN OF MEERDERE RUIMTES

De hedendaagse airco’s zijn al lang niet meer de energieverslindende, bombastische en luidruchtige toestellen van toen. Technologische ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat de airco’s vandaag energiezuinig, stiller en stijlvoller zijn, terwijl ze voor een ultiem gebruiksgemak, gezond binnenklimaat en aangenaam wooncomfort zorgen. Met een single split systeem kunt u één enkele ruimte verkoelen, een multi split airco kan meerdere kamers van de perfecte temperatuur voorzien.

STEEDS EEN OPTIMALE LUCHTKWALITEIT

 

Muermans is thuis in een gezond binnenklimaat op maat van uw specifieke behoeften, of het nu om een aircosysteem voor uw kantoor, woonkamer of slaapkamer gaat. Met een single split aircosysteem Hierbij bedenken, leveren en plaatsen wij een aircosysteem dat alles afvinkt op vlak van energieverbruik, comfort, geluid, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en andere eisen.

Meer weten?

AIRCONDITIONING: MUERMANS ZORGT VOOR VERFRISSENDE, DOORDACHTE, ENERGIEZUINIGE EN GEPERSONALISEERDE TOTAALOPLOSSINGEN. CONTACTEER ONS VOOR EEN OFFERTE OP MAAT!

bottom of page